Rond de Baan

Recreatieve evenementen

Tennisvereniging HNL kenmerkt zich ook, en misschien wel juist, door allerlei evenementen: d.w.z. evenementen die niet gerelateerd zijn aan de KNLTB maar wel ook met tennis te maken hebben. Rond de baan speelt zich dan ook een belangrijk deel van het clubleven zich af. Denk daarbij aan eendaagse toernooitjes, de toss , interne competitie en veel meer sportieve activiteiten die zich richten op ontspannen tennissen, kennismaken met andere mensen en een  gezellige aankleding eromheen. Sportief met een gezellige omranding dus…… Lijkt het jou ook leuk om eens tijdens een activiteit te helpen, of heb je zelf nieuwe ideeën mail dan naar de kantinecommissie@hetnieuweland.nl

Technischecommissie:

De technischecommissie houdt zich bezig met alle tennis gerelateerde zaken zoals competities, toernooien, clubkampioenschappen en bijvoorbeelde eendaagse tennisevenementen. Heeft u vragen hierover mail dan naar de technischecommissie.

Park en Onderhoud:

Onder onderhoud valt niet alleen het directe onderhoud van de banen. Ook het hele tennispark, eigenhandig door de leden van HNL aangelegd, vergt onderhoud. Hiervoor heeft HNL een parkcommissie die zich wekelijks bezig houdt met snoeien, bladblazen, vegen, schoffelen en alles wat er aan onderhoud op het park komt kijken. Voor vragen of informatie kan je mailen naar onderhoud@hetnieuweland.nl

Horeca:

Een tweede belangrijke pijler is de Horeca. Deze pijler verzocht de inkoop en zorgt ervoor dat de leden van HNL en de gasten van buitenaf, na en tijdens het verblijf op de baan, niet zonder natje en droogje zit. Ook de coördinatie van de schoonmaakt valt onder de horecapijler.  Voor vragen of informatie kan je mailen naar de Kantinecommissie.

Evenementen:
 Georganiseerde evenementen vallen rechtstreeks onder de Horeca . Een groep met enthousiaste vrijwilligers zorgt voor de uitvoering van leuke en nieuwe ideeën en verzorgt tevens de communicatie over de verschillende te organiseren evenementen. Daarnaast is iedereen vrij om met ideeën en activiteiten te komen. Voor vragen of informatie kan je mailen naar de Kantinecommissie.

Een aantal evenementen zijn al in de kalender opgenomen (zie daarvoor de evenementenkalender) Buiten de kalender om zullen wij het hele seizoen door nog leuke en spannende dingen organiseren.

Reacties zijn gesloten.