Sponsoring

Sponsors en ondernemers gezocht!

De sponsorcommissie is voortdurend actief op zoek naar ondernemers en ondernemingen die onze vereniging een warm hart toedragen. Op dit moment hebben wij al een aantal sponsors die elk op hun eigen manier Tv Het Nieuwe Land een warm hart toedragen. Zij stellen zich ook graag even aan u voor.

Zoals u wellicht weet is TV Het Nieuwe Land de komende jaren van plan om een heleboel initiatieven ten uitvoer te gaan brengen, het opfrissen van de kantine is inmiddels klaar, het benodigde onderhoud aan het clubhuis en het onderhoud van alle banen. Maar natuurlijk ook de uitstraling van het tennispark in het algemeen; de tuinen, de reclameborden, de terrassen etc.
Ook zijn we continue op zoek naar innovatieve en originele invulling van alle tennisactiviteiten en toernooien. Ideeën genoeg, maar voor alles is uiteraard geld en ondersteuning nodig!
Daarom een serieuze oproep aan onze sportieve leden en belangstellenden van HNL!

Bent u zelf in de gelegenheid of werkzaam bij een werkgever die bereid is onze Tennisvereniging HNL te willen sponsoren, dan kan dat op vele manieren.

Te denken valt aan windvangers, reclameborden, vermelding op de website en reclamevlaggen. Maar ook specifiekere zaken zijn mogelijk; bijvoorbeeld een naamverbintenis aan een bepaalde activiteit/toernooi, adverteren in de programmaboekjes, sponsoren van shirts en kleding, kortom: wij zijn geïnteresseerd in alle creatieve ideeën en initiatieven!

Uiteraard krijgt u van ons een professioneel sponsorcontract en wij houden u ook op de hoogte van onze andere tennisactiviteiten.

Daarnaast ontvangt u een sponsorpasje waarmee onbeperkt getennist kan worden op ons park. En uiteraard ontvangt u van ons de uitnodigingen voor de toernooien en ons sponsortoernooi. Zo brengen wij u in contact met andere bedrijven en kunt u desgewenst zelf ‘netwerken’.

Heeft u interesse in het sponsoren van onze vereniging of van één van onze activiteiten, of wilt u meer informatie ontvangen van ons; neem dan gerust contact met ons op via:
info@hetnieuweland.nl

Reacties zijn gesloten.