Tv Het Nieuwe land heeft een aantal sponsors die ons enthousiast op verschillende manieren ondersteunen.

Op deze pagina stellen zij zich even aan u voor :
idos 

IDOS. Omdat kwaliteit bij ons administratiekantoor meer is dan alleen het uitprinten van overzichten en het afgeven van summiere jaarrekeningen en het vervolgens sturen van onduidelijke te hoge facturen. Op Idos kunt u rekenen! Zowel voor de startende ondernemers als de al bestaande ondernemers. Kwaliteit is bij Idos Administratiekantoor voldoen aan de behoeften en verwachtingen van onze cliënten. Elke cliënt kennen wij daarom ook persoonlijk en is niet bij ons bekend als dossiernummer maar als eigenaar van een onderneming! Wil u een meer informatie bel ons dan 036-5467805 of mail naar idos@idos.nu .

logo_awc_software_200px

 AWC Software is een van oorsprong een Brabants bedrijf (opgericht in 1998) en heeft zich gespecialiseerd in de ontwikkeling en implementatie van softwareoplossingen voor kleine en middelgrote bedrijven (MKB). Naast onze softwareactiviteiten leveren wij ook allerlei ICT-gerelateerde diensten. U kunt hierbij denken aan advies, projectbegeleiding en het opstellen van handleidingen. We implementeren websites en webshops, en we ontwikkelen instructiefilms. Voor meer informatie kunt u ons mailen: info@awcsoftware.nl of bellen met telefoonnummer 06-50995555.

 

logo_bjc_facility_services_200px

BJC Facility Services is een nieuw bedrijf dat zich toelegt op transport van uw caravan, boot of auto. De nieuwe auto’s van tegenwoordig zijn steeds lichter, zuiniger en vaak ook nog hybride. Dat maakt het trekken van een aanhanger vaak onmogelijk en een auto aanschaffen alleen voor twee keer per jaar op vakantie met de caravan, wordt een kostbare aangelegenheid. Wij bieden u dan ook een volledige transport service binnen Nederland en Europa. Uw caravan, boot of auto op de plaats van bestemming zonder zorgen.

Als enthousiast kampeerders weten wij hoe kostbaar uw bezit is en gaan daar ook heel zuinig en precies mee om.

Wat bieden wij:

 • Transport van en naar uw vakantieadres.
 • Eenmalig transport bijvoorbeeld naar een vaste seizoen plek.
 • Transport van stalling naar dealer, bijvoorbeeld voor onderhoud.
 • Opzetten van uw tent of voortent op plaats van bestemming.
 • Reiniging van caravan binnen en buiten.
 • Bemiddeling en transport bij reparatie van tenten bij daarvoor gespecialiseerde bedrijven.

touber

Touber Horeca groothandel is gevestigd in Almere. We zijn een leverancier in horeca artikelen.  Wij zijn leverancier voor sportverenigingen, verenigingsgebouwen, snackbars, restaurants en tal van andere horecagelegenheden.  Van food en drinks tot schoonmaakmiddel en disposables.

We werken met een klein team van enthousiaste en deskundige mensen. Persoonlijk contact,  flexibiliteit en snelle service staan bij ons hoog in het vaandel. We denken graag mee met onze klanten en leveren eveneens in het weekend. We staan voor betaalbare kwaliteit.  De prijzen zijn scherp!  Toubergroothandel werkt volledig conform de HACCP richtlijnen.

sport

SPORT 2000 Sportpaleis is dé sportspeciaalzaak van Flevoland! Met maar liefst 1.100 m² direct onder de V&D bieden wij een ruime keuze aan sportbenodigheden van alle grote sportmerken. Onze verkopers staan voor je klaar om je vrijblijvend met raad en daad bij te staan. Vraag bij je aankoop naar onze vaste klanten voordeelkaart waarmee je korting op al je aankopen ontvangt.

Gespecialiseerd in:
 • Voetbal
 • Tennis
 • Hockey
 • Hardlopen
 • Zwemmen
 • Fitness
 • Skaten

Kijk voor onze laatste folderaanbiedingen hier.

Reacties zijn gesloten.