Tv Het Nieuwe land heeft een aantal sponsors die ons enthousiast op verschillende manieren ondersteunen.

Op deze pagina stellen zij zich even aan u voor :
idos 

IDOS. Omdat kwaliteit bij ons administratiekantoor meer is dan alleen het uitprinten van overzichten en het afgeven van summiere jaarrekeningen en het vervolgens sturen van onduidelijke te hoge facturen. Op Idos kunt u rekenen! Zowel voor de startende ondernemers als de al bestaande ondernemers. Kwaliteit is bij Idos Administratiekantoor voldoen aan de behoeften en verwachtingen van onze cliënten. Elke cliënt kennen wij daarom ook persoonlijk en is niet bij ons bekend als dossiernummer maar als eigenaar van een onderneming! Wil u een meer informatie bel ons dan 036-5467805 of mail naar idos@idos.nu .

touber

Touber Horeca groothandel is gevestigd in Almere. We zijn een leverancier in horeca artikelen.  Wij zijn leverancier voor sportverenigingen, verenigingsgebouwen, snackbars, restaurants en tal van andere horecagelegenheden.  Van food en drinks tot schoonmaakmiddel en disposables.

We werken met een klein team van enthousiaste en deskundige mensen. Persoonlijk contact,  flexibiliteit en snelle service staan bij ons hoog in het vaandel. We denken graag mee met onze klanten en leveren eveneens in het weekend. We staan voor betaalbare kwaliteit.  De prijzen zijn scherp!  Toubergroothandel werkt volledig conform de HACCP richtlijnen.

 

Reacties zijn gesloten.