Update Poort – Bouw iets vertraagd

17 juli 2022


 De bouw van ons tennispark in Almere Poort is in volle gang. Zoals ook al gemeld in de laatste ALV wordt oplevering in juli niet gehaald. De padelbanen en tennisbanen zullen eind juli gereed zijn. 3 tennisbanen liggen al een aantal weken te wachten op het tennisnet en ander bijbehorende attributen. 3 padelbanen zijn geplaatst inclusief glaspanelen en daar wordt komende week de mat neergelegd.

Als bestuur zijn we aan het onderzoeken of we de tennis- en padelbanen in augustus kunnen openen voor onze leden. Hiervoor willen we dat ook de hekken om het park zijn geplaatst, zodat de banen kunnen worden afgesloten. Helaas hebben we wat vertraging, door diverse omstandigheden, met de bouw van ons clubhuis.

We kunnen het HR Meesters en Idos HNL Open of de start van de najaarscompetitie nog niet op het nieuwe park spelen als het clubhuis nog niet af is. Voor het openingsfeest zal ook een nieuwe datum volgen. 

Zodra we weten wanneer er op het nieuwe park in Poort gebruik gemaakt kan worden van de banen, informeren wij jullie direct.  

Namens het Bestuur. 

Zodra we weten wanneer er op het nieuwe park in Poort gebruik gemaakt kan worden van de banen, informeren wij jullie direct.   Namens het Bestuur. 

Nieuwscategorieën