Onze media partners

HORECA036 is het marketingbureau van en voor Almere. 
Hier zijn alle Horecabedrijven te vinden en is bestellen van ‘Food & Drinks’ simpeler dan ooit! Consumenten en Horecaondernemers zijn de doelgroep waarmee wij nauw communiceren.

“Ik ben de bedenker en eigenaar van het concept ‘Horeca036’ en begon zeven jaar geleden met het informeren en schrijven over de Almeerse horeca.
Inmiddels is het concept uitgegroeid tot het meest complete aanbod van horecabedrijven in Almere en zijn er concepten zoals het Horeca036 Magazine, Horeca036 Agency, Horeca036 Website, Horeca036 Podcast en Horeca036 TV. Binnenkort zal de vernieuwde Horeca036 App worden gelanceerd”, aldus Frans Brouwer, eigenaar Horeca036.

Ons Almere is hét snelst groeiende en meest actieve nieuwsplatform van Almere. Doordat wij het nieuws brengen vanuit het ‘Ons Almere’ perspectief hebben wij een enorme brede doelgroep waarbij wij van jong tot oud weten te bereiken. Met een oplage van 95.000 zijn wij een van de grootste kranten binnen Almere. Aan het eind van elke maand ligt de krant bij bijna alle Almeerders op de deurmat”, aldus Richard Verduyn Lunel, algemeen directeur van Ons Almere.

“Ons Almere is ontstaan vanuit de gedachte dat een stad haar eigen nieuws kan maken. Het motto is dan ook voor Almere, door Almere. Samen met de inwoners van de stad maken wij het nieuws! Hierbij is het van belang dat er vooral gekeken wordt naar positiviteit. De krant blikt bijvoorbeeld altijd vooruit, wat betekent dat er geen ‘oud nieuws’ in staat. Hierdoor is de krant leuk om te lezen, doe je inspiratie op en word je er niet somber van. De krant wordt dan ook niet voor niets de “Feel Good” krant van Nederland genoemd”.