Business partner Milieu Service Nederland

10 februari 2024


Ons nieuwe park is door Milieu Service Nederland voorzien van mooie afvalbakken: binnen in het clubhuis, op het terras en de grote afvalcontainers voor gescheiden afval. Milieu Service Nederland sponsort onze club met drie van de mooie buitenbakken voor een aantal jaar.
Daarnaast zal er bij de entree van het park ook nog een statiegeld-inzameling voor PET flessen komen.  

Bij ons als sportclub, waar duurzaamheid en circulariteit hoog in het vaandel staat, sluit Milieu Service Nederland super mooi aan!

Milieu Service Nederland: “Met vooruitstrevende oplossingen helpen wij jou verder op het gebied van afvalinzameling, zero waste en circulaire bedrijfsvoering. Met een ruim aanbod aan inzamelmiddelen, hebben wij voor ieder afvalvraagstuk en elke afvalstroom een passende oplossing. Door ons uitgebreide partnernetwerk kunnen wij jou altijd een duurzame én betaalbare optie aanbieden die aansluit bij jouw wensen”.  

Ook voor thuis en projecten hebben ze afzetcontainers in ieder gewenst formaat.   Op de foto, Dennis Ostendorf (Commercieel Directeur), Roy Klaassen (Accountmanager) en Regina Tang (Voorzitter HNL) 

Nieuwscategorieën