Informatie & Instructie

Tennissen of padellen maakt dorstig en vaak ook hongerig!
We streven er dan ook na om de bar zo vaak mogelijk open te hebben zodat iedereen die heeft gesport, hiervan gebruik kan maken. Om dit mogelijk te maken en niet afhankelijk te zijn van vrijwilligers hebben we afgesproken dat alle seniorleden bardienst draaien indien zij niet kiezen voor parkonderhoud.
 
Het is voor een vereniging belangrijk dat het park een goede uitstraling heeft en dat de banen onderhouden worden. Ook hier kunnen we niet alleen afhankelijk zijn van vrijwilligers. Hierdoor is er afgesproken dat seniorleden parkonderhoud kunnen uitvoeren indien zij niet kiezen voor bardienst.
 
Via de bar & park planner kunnen leden zich aanmelden.
Let op dat je het IVA certificaat hebt behaald en dat deze gemaild is naar de kantinecommissie. Klik hier voor meer informatie
 
Belangrijke aandachtspunten
 
  • Je bardienst / parkonderhoud dien je voor 31 maart ingevuld te hebben.

  • De boete voor het niet komen opdagen of bedraagt € 30.-.

  • Als je verhinderd bent, zorg er dan zelf voor dat je je bardienst / parkonderhoud ruilt met een ander lid. Als je je bardienst hebt geruild, geef dit dan ook door aan de [email protected] voor de aanpassing in het systeem!
    Alleen in UITERSTE NOOD kun je bij ons terecht en zullen wij in overleg met jou zoeken naar een oplossing.

  • Je kunt in het clubhuis alleen betalen met je pinpas.
  • Toegang tot het park (in Almere-Poort) als toegang tot de kantine kan doormiddel van een toegangspas. Elk lid krijgt deze. Bij het verlies van de pas en het opnieuw aanvragen hiervoor, worden kosten berekend. De kosten zijn €10.00. Bij verlies dient dit zo spoedig gemeld te worden via een e-mail naar [email protected] zodat deze gedeactiveerd dient te worden
 
Wij hopen op jullie sportieve medewerking.