Kantine-, park- of andere diensten

Waarom dien ik diensten uit te voeren?
Bij ons is dit onderdeel van het lidmaatschap. We willen graag met zijn allen dat we een drankje kunnen doen in het clubhuis, het park er netjes uitziet. Niemand word bij ons betaald, we doen het echt met elkaar. Wij zijn een vereniging en dus is alles van en voor de leden. 

Kan ik mijn diensten afkopen? 
Nee, dat is niet mogelijk. Wij bieden een grote variatie van diensten aan, bijvoorbeeld kantinedienst, parkdienst of evenementdienst. Genoeg keuze, waarbij we het met zijn allen doen.

Mag ik iemand anders mijn dienst laten uitvoeren? 
Ja hoor, als dit ook een lid is van de vereniging is dan kan dat. Betreft het een kantinedienst, let er dan even op dat deze persoon ook zijn/haar IVA certificaat heeft. Handigste is als je het even aanmeldt bij [email protected] 

Het is mijn eerste keer bardienst, kan iemand me helpen?
Jazeker, als je een mail stuurt dat het je eerste keer is, (wel graag tijdig) naar [email protected] dan zal er vooraf contact opgenomen worden. 

Waarom moet ik een IVA certificaat hebben als ik kantinedienst heb?
Dit zijn we vanuit de overheid verplicht om te hebben als vereniging. Je toont hiermee aan dat je verantwoord alcohol schenkt. 

Wat moet ik allemaal doen bij een kantinedienst? 
Bij de kassa staat een instructiemap, waarin je best veel informatie al kan vinden. Bij drukte in het clubhuis zal je met name bezig zijn met drankjes schenken, servies ophalen en schoonmaken, maar ook soms een tosti maken of een patatje bakken. Tijdens evenementen zal er een aparte keukendienst hiervoor aanwezig zijn. Indien het rustig is, dan kan je bijvoorbeeld al de kantine vegen. In de map staat ook wat je voor het afsluiten dient te doen. 

Hoeveel diensten dien ik per jaar te doen?

Zie bovenstaand schema. 

Mijn kind speelt bij jullie, wat voor dienst dient hij/zij dan te doen? 
Het is de bedoeling dat u als ouder/verzorger de dienst vervuld. Indien uw kind tussen de 12 t/m. 17 jaar oud is, is het wel mogelijk om die zelf mee te laten doen met een parkdienst. 

Hoe kan ik een dienst inplannen? 
Via onze website  Log in op T.V. Het Nieuwe Land - Mijn KNLTB.Club of via de KNLTB Club app via de Club/Home button onder in kan je bovenin op Diensten klikken en daar zie je welke beschikbaar zijn. We proberen altijd zo duidelijk mogelijk erbij te zetten welke dienst er beschikbaar is. 

Sta ik alleen?
In principe is dat niet de bedoeling, het is altijd de bedoeling dat je met minimaal twee personen bent. 

Is er ook contant geld aanwezig?
Nee, bij ons is alles per pin betaling. 

Wat is een parkdienst?
Hierbij kan je denken aan; schoffelen, harken, onkruid wieden, onkruid tussen tegels halen, heg knippen, vegen van het park, plantjes plaatsen, blaadjes blazen, etc. etc. 

Ben ik alleen met een parkdienst? 
Nee, je ben nooit alleen. Altijd met meer leden en er is altijd een coördinator bij. 

Waarom is er een parkdienst? 
We willen graag dat het park er goed onderhouden blijft, dat dienen we met elkaar te doen. We hebben geen tuinman of bedrijf die dat doet. Dit word allemaal door vrijwilligers gedaan. De diensten zijn juist ook om afwisseling te kunnen bieden in het aanbod van diensten. 

Is het gereedschap aanwezig? 
Jazeker, dat zal altijd aangewezen worden door de coördinator. 

Het regent, gaat het wel door? 
Ja, in principe gaat het door, als het niet door mocht gaan, krijg je een annulering vanuit het systeem of zal de parkcoördinator contact met je opnemen. 

Ik heb nog andere vragen over de parkdienst, wie kan me helpen?
Je kan altijd een mail naar [email protected] sturen, of naar [email protected] 


 

Deze pagina is gestart in januari 2024, mocht je opmerkingen, aanvullingen hebben stuur ze gerust door naar [email protected]