Over RG Sports

Hallo leden van Het Nieuwe Land,

Mijn naam is Jelle van Koutrik en ben sinds kort verbonden als trainer aan Het Nieuwe Land. Ik heb de club leren kennen als een erg fijne vereniging, dus heb er heel veel zin in.

Over mij persoonlijk: Ik ben een echte familieman en onderneem graag sportieve activiteiten als snowboarden, racefietsen, wandelen (bijv. hoog in de Alpen) en natuurlijk tennis. Van mijn hobby heb ik mijn beroep kunnen maken en sta dan ook erg graag op de baan om spelers te trainen, te coachen en tips mee geven na het bekijken van wedstrijden/competitie.
Zelf speel ik ook al jaren competitie in een mix team op de zaterdag en heb hierbij al weleens kennis kunnen maken met Het Nieuwe Land, hetgeen zeker goed is bevallen!

Ik hoop op een fijne sportieve samenwerking met jullie, zodat dat we veel plezier aan het tennis mogen beleven!

Met vriendelijke groet,
Jelle
0642026141

                                        

RG sports

Graag stellen we ons als nieuwe tennisschool bij Het Nieuwe Land aan u voor. RG sports geeft tennistrainingen op verschillende verenigingen in Midden- en Noord Nederland en organiseert daarnaast diverse activiteiten en ondersteunt de verenigingen met een clubsupport programma. Tevens hebben we een Tennis Academy waarin de spelers (met name jeugd) met veel talent worden opgeleid.

Wij zijn trots dat we bij jullie nu ook de tennistrainingen zullen gaan verzorgen en gaan ervan uit dat we dit enthousiasme over zullen dragen. Wij hebben veel zin om te starten en er voor te zorgen dat we veel plezier in tennis met elkaar beleven.

Wil je meer weten over RG sports, dan kun je altijd contact met ons opnemen of onze website bezoeken.