Over RG Sports

Trainer:

Mijn naam is Mirela ter Maten-Ghioane. Ik ben in 1980 geboren en woon samen met mijn man in Lelystad.

Op jonge leeftijd ben ik met tennis begonnen en heb gedurende vijf jaar voor een organisatie gewerkt die in verschillende landen tennisles verzorgd.
Tennis is altijd mijn passie geweest en door mijn manier van lesgeven probeer ik mijn enthousiasme over te brengen aan de mensen.
In de afgelopen periode heb ik diverse opleidingen gevolgd en voltooid. In 2019 heb ik de A-licentie behaald bij de KNLTB en ben ik training gaan geven, eerst bij TC Emmeloord en TC Bosheim, nu bij TV Poseidon en UTV Kromme Rijn.  

Ik speel zelf nog zeer actief en ben 6 in de single en 5 in de dubbel. Hiernaast speel ik competitie in de 3e klasse dames op zondag.

Ik kijk er naar uit om bij Het Nieuwe Land aan de slag te gaan, tot snel! 
Met vriendelijke groeten,

Mirela ter Maten-Ghioane

                   

RG sports

Graag stellen we ons aan u voor. RG sports is een tennisonderneming die inmiddels al weer enkele jaren de tennistrainingen verzorgt bij Het Nieuwe Land. RG sports beschikt over ongeveer 20 medewerkers en verzorgt tennis- en padeltrainingen ten behoeve van verschillende verenigingen in Flevoland, 't Gooi en de regio Utrecht.

RG sports organiseert daarnaast diverse activiteiten en ondersteunt de verenigingen met een clubsupport programma. Tevens hebben we een Tennis Academy waar, in aanvulling op de trainingen bij de vereniging, gemotiveerde en getalenteerde junioren verder worden opgeleid en begeleid.

Wij zijn trots dat we ook bij jullie de tennistrainingen verzorgen en gaan ervan uit dat we dit enthousiasme over zullen dragen. Wil je meer weten over RG sports, dan kun je altijd contact met ons opnemen of onze website bezoeken onze website bezoeken.