Trainers tennis & Padel

RG sports                  

Graag stellen we ons aan u voor. RG sports is een tennis- en padelonderneming welke voor beide sporten, lesses aanbied aan HNL.
RG sports beschikt over ongeveer 20 medewerkers en verzorgt tennis- en padeltrainingen ten behoeve van verschillende verenigingen in Flevoland, 't Gooi en de regio Utrecht.

Wij zijn trots dat we ook bij jullie de tennis- en padeltrainingen verzorgen en gaan ervan uit dat we dit enthousiasme over zullen dragen. Wil je meer weten over RG sports, dan kun je altijd contact met ons opnemen of onze website bezoeken onze website bezoeken.

Wibo Plijnaar (Padel)

Daphne Hardeman (Padel)Mijn naam is Wibo Plijnaar ben 49 jaar en kom uit Amersfoort. Ik heb 25 jaar tennisles gegeven maar nu richt ik mijn focus meer op padel.

Mijn hoogste tennis ranking was nummer 24 maar mijn beste padel ranking ligt nog in de toekomst verborgen want ik word nog iedere dag iets beter!

Je zou kunnen zeggen dat ik het zo leuk vind dat ik verslaafd aan padel ben geworden! Het is erg leuk om andere enthousiaste padellers te helpen om een betere speler te kunnen worden. 

[email protected] 06-10579988

Ik ben geboren op 28 februari 1998 en ben sinds 2018 werkzaam bij RG sports, de eerste jaren als tennistrainer en nu ook 1,5 jaar als padeltrainer.

In 2018 heb ik de padelopleiding afgerond en in 2021 heb ik mijn B licentie als tennistrainer behaald.

Zelf ben ik erg enthousiast over padel, het is lekker actief en vooral het tactische aspect spreekt mij erg aan. Hiernaast voor mijn ontwikkeling als leraar volg ik regelmatig de cursussen die aangeboden worden door de KNLTB.

[email protected] 06-24452038  

Romana Blankendal (Tennis)

Daniek Schuurman (Tennis)


Ik ben als 7-jarig meisje mijn tenniscarrière gestart bij toen nog Centrepoint in Almere.

Daarna ben ik geswitcht naar Het Nieuwe Land (hoe toevallig!). Sindsdien altijd veel toernooien gespeeld en was elk jaar van de partij met de competitie. Mijn passie voor lesgeven is ontstaan in 2016 toen ik als vrijwilliger tennis- en sportlessen begon te geven bij een stichting. Dat doe ik nog steeds met plezier.

Ik geef daar ook eens in de zoveel tijd workshops over techniek, tactiek en (les)materiaal. Ik heb de afgelopen jaren lesuren overgenomen bij verschillende tennisclubs en een tennisacademie, veel stages gehad bij clubs en meegeholpen met tenniskampen en clinics. Qua type trainer ben ik een relaxte “no-nonsense” type coach.

Ik hou van een speelse sfeer, in combinatie met leergierigheid en wederzijdse inzet. Mijn doel is altijd dat de spelers elke les iets leren, zowel cognitief of technisch, en naar huis gaan met een voldaan gevoel.  Ik kijk er naar uit om de samenwerking voort te zetten! Tot snel op de baan!

[email protected] 06-34503427

 

 

 

 

 

 

Ik ben Daniek Schuurman, opgegroeid in Rotterdam en woon nu sinds een aantal maanden met mijn partner in Joure. Ik tennis al mijn hele leven.

Ik ben begonnen met tennis op 3,5 jarige leeftijd en sindsdien ben ik nooit gestopt. Ik heb altijd minimaal 4 keer per week getraind (van huis uit mee gekregen om veel te sporten, want topsport zit in de familie)en speelde daarnaast graag toernooien en de weekenden stonden in het teken van de competitie. Ik deed er alles aan om het hoogste niveau te behalen.

Helaas door blessures is dit niet gelukt maar je kan wel zeggen dat tennis een belangrijk onderdeel van mijn leven is. Naast dat ik regelmatig tennis vind ik ook leuk om andere sporten te doen, ga daarom regelmatig naar de sportschool en hou van wandelen en hiken Heb een HBO studie gevolgd maar kwam er achter dat dit niet bij me paste.

Vind het een stuk leuker om actief bezig te zijn en sta dan ook liever op de tennisbaan. Heel mooi dat ik dan ook van tennis mijn beroep heb kunnen maken. Een aantal mooie aspecten aan het vak vind ik ondermeer om m’n leerlingen zich elke keer te laten ontwikkelen, de progressie te zien en het enthousiasme wat hiermee gepaard gaat.

Het is mijn doel om het plezier dat tennis mij geeft over te brengen naar andere en samen een traject in te gaan om een betere tennisser te worden. Ik hoop jullie snel op de tennisbaan te ontmoeten! Ik kijk er in ieder geval zelf enorm naar uit om te beginnen.

06-29053433 [email protected] 

N.B. Alle trainers zijn gecertificeerd en RG Sports is in het bezit van een recente VOG (verklaring omtrent gedrag).