Algemene Informatie Business Club

Almere, versie maart 2023

Beste geïnteresseerde partner van HNL,  

De Business Club, de doelstelling        

Met trots presenteren wij de Business Club van Tennis- en Padelvereniging Het Nieuwe Land, die per 1 januari 2023 is gelanceerd.

Omdat we inmiddels een mooie groep van Business Partners hebben weten te binden aan onze vereniging, en dit nog steeds groeit, vonden wij het niet meer dan logisch deze verbinding aan onze vereniging op een professionele manier te organiseren.  

Niet alleen is het van belang voor ons om alle partners regelmatig te ontmoeten en ook in de toekomst te behouden, maar ook voor partners zelf is het van belang binding met ons als vereniging te hebben en te houden.

Doelstelling van onze Business Club: Het aanbieden van een goede mix van sportieve en relationele activiteiten om optimale betrokkenheid van onze partners bij onze vereniging te creëren, alsmede bij de partners onderling.

Vanuit die gedachte hebben we een mooi sportief programma bedacht, diverse netwerk momenten en bieden we de mogelijkheid om gebruik te maken van ons park op sportief en zakelijk vlak.  

Toelichting
Er zijn meerdere niveaus van sponsoring (Advantage, Game, Set en Match). De sponsorbedragen worden afgesproken en vastgelegd in ons contract met de partner, dit kan altijd worden aangepast met eventuele extra sponsoring van bijvoorbeeld evenementen of nieuwe zaken die op onze tarievenlijst worden opgenomen. We zijn tenslotte als vereniging dynamisch en daarmee is ook het partnership dynamisch. 

Alle evenementen en bijeenkomsten die worden georganiseerd voor de leden van de Business Club zijn uiteraard niet verplicht om bij aanwezig te zijn of mee te doen, we hopen op en streven natuurlijk wel naar enthousiaste deelname en integratie van onze partners.
- Business Borrel (Business Club: advantage, game, set, match):
vijf keer per jaar organiseren wij vanuit relatiebeheer een netwerkborrel. Introducées zijn welkom.

- De Business Battle (Business Club: game, set, match):
Iedere vrijdag van begin april tot eind september maand is er een Business Padel Toss voor de partners met een partnercontract van de club (08.00-09:30 uur) . Het is mogelijk om na afloop in ons clubhuis een kopje koffie te nutigen, de dagbesteding is aanwezig om jullie te helpen. 

De Business passen (Business Club: set, match):
Zoals al eerder aangegeven, vinden wij sportieve binding met onze vereniging heel belangrijk. Om deze vorm te geven en ook de medewerkers van de partner de mogelijkheid te geven van ons park gebruik te maken en te enthousiasmeren voor onze club en sport, bieden we de partners (set, match) business passen aan. De passen staan niet op persoonlijke naam en daarmee door de partner zelf flexibel in te zetten binnen het bedrijf.

- Bedrijfsactiviteit (Business Club: set, match):
Het is mogelijk om gebruik te maken van een georganiseerd evenement. Denk hierbij aan een personeelsuitje of teambuilding. Dit gaat in overleg met relatiebeheer, is maatwerk en wordt ruimschoots vooraf gepland zodat wij voldoende vrijwilligers kunnen regelen als bezetting etc.

Wij hopen hiermee een mooi platform aan te bieden en zijn vol vertrouwen dat de Business Club van Tennis- en Padelvereniging Het Nieuwe Land een sportief en open karakter zal gaan krijgen.

Als er nog vragen zijn, of er is meer toelichting gewenst dan graag via de mail naar [email protected].

Met vriendelijke groeten en graag tot ziens,  
Regina en Paul