Inschrijving Club kampioenschappen [Tennis & Padel]

06 augustus 2023


Beste HNL-er, 

In week 36 vinden voor de eerste keer onze Smink Taxatie en Makelaardij Clubkampioenschappen HNL plaats. Van 2 september t/m 10 september zal er gestreden gaan worden voor de mooie en eervolle titel: Smink Taxatie en Makelaardij Clubkampioen 2023.

Je hebt de mogelijkheid om je in te schrijven voor Tennis (jeugd/senioren) en/of Padel (senioren). Hou rekening met je verhinderingen als je je inschrijft voor meerdere onderdelen.  

Voor de nieuwe leden onder ons: er is voor tennis ook een categorie “Gelegenheidsduo”. Deze categorie is voor mensen die qua niveau op een toernooi niet samen kunnen spelen maar dat wel heel graag zouden willen. Bijvoorbeeld een dame 8 met een heer 4 die samen hun partijen spelen. In deze categorie kan je dus als een Dames Dubbel tegen een Gemengd Dubbel spelen en staan lol en gezelligheid voorop.  

Als je op de link klikt om in te schrijven dien je jezelf nog wel te registreren bij Toernooi.nl.
Klik hier voor Smink Taxatie en Makelaardij Clubkampioenschappen HNL: https://mijnknltb.toernooi.nl/tournament/  

Diensten: Er staan vooral bij onze toernooiweek nog een aantal diensten open, geef je op en samen gaan wij er een topweek van maken.  

Heb je ergens een vraag over, stuur een mail naar [email protected] en wij doen ons best om je te helpen. Het kan zijn dat de mail niet meteen gelezen wordt maar wij proberen jullie zo snel mogelijk te antwoorden. 
Wij zien jullie inschrijvingen graag tegemoet!  

Sportieve groet,
Jolanda van Swol (tennis Senioren)
Patrick Kelder en Perry Mok (Padel)
Jiska van Wees (tennis Jeugd) 

Nieuwscategorieën