Ledlichtdiscounter.nl en HNL sluiten overeenkomst!

05 september 2022


Wij verwelkomen Ledlichtdiscounter.nl als nieuwe partner. Ledlichtdiscounter is sponsor geworden d.m.v een winddoek op baan 4. Bedankt Anthony Lam voor jullie bijdragen de komende 3 jaren.

Ledlichtdiscounter.nl is de voordeligste LED winkel van Nederland en België. Bij hun kun jij terecht voor de scherpste prijzen op LED verlichting en installatiemateriaal, maar ook voor de beste service is Ledlichtdiscounter.nl dé webshop voor jou.

Wil jij overstappen naar LED, maar weet nog niet zeker waar jij moet beginnen? Het kenniscentrum van Ledlichtdiscounter.nl helpt jou graag door kennis te delen over de voordelen van LED verlichting. Jij weet inmiddels dat het energiebesparend en daarmee ook kostenbesparend is.
En waarom ?     LED is beter voor het milieu, omdat het zuinig is in gebruik. De gemiddelde levensduur van een LED lamp zal gemiddeld tussen de 20.000 en 35.000 branduren liggen, dat betekend dat je de lamp pas na 15 jaar hoeft te vervangen. LED verlichting gebruikt aanzienlijk minder stroom en zal ook minder warm worden dan een halogeen- en gloeilamp. Hierdoor is het ook een stuk veiliger.

Op de foto Algemeen Directeur Anthony Lam van Ledlichtdiscounter en Paul Verkerk 

Nieuwscategorieën